Het belang van een bedrijfscultuur

Hoe bezie jij, als een ware Productiviteits Ninja, de bedrijfscultuur van jouw organisatie? We hoeven je aan het belang ervan niet te herinneren, of toch wel? De meeste mensen zijn zich wel bewust van het oppervlakkige belang, maar niet van het diepgaande belang en juist daar moet verandering in komen als je van je bedrijf/ organisatie een succes wilt maken.

Om die reden heeft ‘Washington State University‘ een zeer interessante en toepasselijke infographic in elkaar gezet die precies laat zien wat het belang is van een bedrijfscultuur en hoe je een geweldige bedrijfscultuur kunt opbouwen:

Washington State University

Heb je zelf nog handige tips of wil je graag je successen, die je door middel van deze infographic hebt geboekt, met ons delen? Aarzel dan niet om het ons via Twitter te laten weten!

Door Callista Vink