Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar?

Wil je graag je productiviteit een boost geven in 2019? Misschien is één van onze Time Management Workshops dan wel iets voor jou! Weet je niet zeker wat je verder nog aan je lijst voor 2019 zou kunnen toevoegen? Wij hebben een aantal ideeën voor je.

Als Productiviteits Ninja’s zijn we niet echt fan van ‘Voornemens’ en om die reden hebben we het liever over ‘Goede Intenties’. Er lijkt vaak minder druk te worden uitgeoefend op de doelen die je zelf stelt. Het gevolg daarvan is dat je minder strest en meer bereikt. Omdat doelen en inspiraties geen limiet hebben kunnen er echter grote taken ontstaan die voor meer stress zorgen. Om die reden is het onze missie om mensen te helpen om zo stressvrij mogelijk het nieuwe jaar in te gaan.

Structureer je ‘Goede Intenties’ of ‘Voornemens’ op een leuke manier door ze in een statement te zetten (zie voorbeeld hieronder). Zorg ervoor dat er ook een aantal leuke voornemens in staan die gemakkelijk gedaan en afgevinkt kunnen worden.

Dit jaar…

Een slechte gewoonte die ik ga doorbreken:

Een nieuwe vaardigheid die ik zou willen leren:

Een persoon waar ik meer op zou willen lijken: Een Productiviteits Ninja bijvoorbeeld 🙂

Een goede daad die ik ga doen:

Een plaats die ik zou willen bezoeken:

Een boek dat ik graag zou willen lezen:

Een brief die ik ga schrijven:

‘Nieuwe’ etenswaren die ik ga proberen:

Ik zal beter zijn in:

Wanneer je aan je lijst voor 2019 begint is het belangrijk om na te gaan wat de verschillende sleutels voor succes zijn. Om die reden heeft het team van Up Journey de onderstaande infographic samengesteld.

23-keys-to-success

Wat zijn jouw goede intenties voor het komende jaar? Laat het ons weten via @thinkprodNL.

Door Hannah Urbanek