Onze brochure

In onze brochure lees je alles over onze workshops en werkwijze. Ook vind je informatie hoe je ons kunt boeken voor een workshop bij jou op locatie.

Onze prijzen

Sommige trainingsbureau’s werken met prijs op aanvraag en gaan daar willekeurig mee om. Wij niet. Think Productive hanteert een transparant prijsbeleid met een simpele belofte: je weet precies waar je aan toe bent nog voordat je boekt.

Er zijn geen nare verrassingen als je de factuur ontvangt – in onze prijs zit alles inbegrepen, reis- en verblijfkosten, printen, workshop materialen en alle andere kosten die te maken hebben met het verzorgen van de workshops.Purse

We bieden als nazorg een rapport met daarin de feedback van de deelnemers – uiteraard zonder extra kosten.

Goede doelen, publieke sector en kleine bedrijven

Ethics_planet_bandWe bieden kortingen voor goede doelen, publieke sector, kleine bedrijven en organisaties die meer dan 10 workshops tegelijk boeken. Laat ons weten als je in één van deze categorieën valt!

Bel ons vandaag nog op 085-2460348

óf stuur een email naar:

[email protected]

Onze waarden

Professioneel: We passen de methodes die we leren zelf al jaren toe. Alle medewerkers hebben dagelijks een lege inbox en passen de workflow methodologie en het CORD model toe. We gebruiken ook technieken uit ‘Mastering the Rockefeller Habits’ van Verne Harnish zoals de ‘Daily Huddle’ en bieden onze medewerkers regelmatig supervisie en feedback.

Passie en Plezier: We geloven in wat we doen en zien dat het echt verschil maakt. Het maakt ons enthousiast te weten dat  wat we doen levens van mensen kan veranderen. We zien het als onze missie om mensen te helpen de productiviteit te verhogen, stress te verminderen en ontspannen te kunnen werken.

about_usPsychologie, geen technologie: We richten ons op gedrag en gewoontes en niet op computerprogramma’s. Natuurlijk vertellen we je hoe je Outlook sneller en beter kunt gebruiken en laten we je veel tips en tricks zien, maar we zijn géén ICT trainingsbedrijf.

Praktisch: Onze Coaching op de Werkplek zorgt ervoor dat deelnemers aan onze workshops al begonnen zijn het geleerde toe te passen nog voordat wij het gebouw uit zijn. Hierdoor gaat het geleerde niet verloren in de waan van de dag. We weten hoe druk iedereen is en dat medewerkers simpelweg geen tijd hebben om dagenlang te investeren in het volgen van training. De coaching op de werkplek is onderdeel van de training waardoor verandering meteen plaatsvindt. Binnen drie uur, binnen een dag, of zo lang nodig is.