We willen niet alleen dat je team iets leert, maar dat ze er ook echt iets mee gaan doen. Dat is de reden dat onze inhouse workshops, naast een deel gezamenlijke theorie, bestaan uit oefeningen en praktische coaching op de werkplek. Hierdoor helpen we je team om veranderingen meteen door te voeren.

Kortom, we helpen je team om de email inbox leeg te maken, een compleet productiviteitssysteem te implementeren en om vergaderingen korter en effectiever te maken.

 

‘Teveel te doen en te weinig tijd’? Onze workshops over persoonlijke productiviteit richten zich op gewoontes, keuzes, acties, aandacht en energie om weer in flow te kunnen werken!

Heb je weleens het gevoel dat email je productiviteit in de weg zit? Deze workshops veranderen de manier waarop je met email omgaat voorgoed en zorgen dat je tijd vrij maakt voor dat wat er echt toe doet.

De gemiddelde medewerker vergadert tot 30% per dag. Wij laten je zien hoe je iedere vergadering krachtig en doelgericht maakt met als resultaat goede beslissingen en uitkomsten.