Maak kennis met ons team van Ninja’s!

Fokke Kooistra

Connect on LinkedIn

Directeur en Productiviteits Ninja

Fokke is organisatiecoach en expert in slimmer werken en productiviteit. Hij is een veelgevraagd spreker en coach. Al meer dan tien jaar is hij gepassioneerd door productiviteit en slimmer werken. Hij heeft veel ervaring in het trainen en coachen van mensen uit allerlei soorten organisaties. Als geen ander weet hij met veel humor mensen te inspireren meer uit hun dag te halen en anders en bewuster te leven.

Mijn expertise

Vanuit mijn ervaring in management en project management functies heb ik aan den lijve ervaren dat het bij timemanagement en productiviteit niet alleen om de tips en trucs gaat. Steeds weer opnieuw ontdek ik dat mijn eigen gedrag en gewoonten een belangrijke rol spelen bij mijn eigen productiviteit en effectiviteit. Wat ik zelf heb ontdekt overbrengen aan andere mensen is iets wat ik met passie al meer dan 10 jaar doe.

Waarom ik dit doe

Toen ik bij de aansturing van 5 teams en meer dan 70 mensen merkte dat mijn eigen overzicht van projecten en taken niet meer lukte in mijn hoofd ben ik een zoektocht begonnen naar betere en slimmere manieren van werken. Door er veel over te lezen en zelf een aantal trainingen te volgen groeide mijn enthousiasme. Het overzicht dat het mij gaf en het – ondanks veel werk – met rust in je hoofd kunnen werken is iets wat ik iedereen gun. Daarom ben ik begonnen met zelf mensen te coachen en te trainen in wat ik zelf heb ontdekt.

Mijn achtergrond

Tijdens mijn studie theologie aan de Universiteit van Utrecht groeide mijn interesse in IT. Die bijzondere combinatie van theologie en technologie is een rode draad in mijn carrière. Trainen en coachen in verschillende vormen is altijd een onderdeel van mijn werk geweest. Ik heb gewerkt in diverse management functies en heb een brede bestuurlijke ervaring.  Ik hou ervan om me met verschillende dingen tegelijkertijd bezig te houden. Ik ben opgegroeid in Harlingen in Friesland, maar inmiddels wonen we als gezin al meer dan 20 jaar in Almere.

LinkedIn profiel van Fokke

the ninja
3Weetjes over mij ...
  • Ik ben getrouwd met Anneke en we hebben samen 5 kinderen.
  • Ik ben verslaafd aan chocola.
  • En groot fan van Formule 1.

Arjo de Vroome

Trainer en Productiviteits Ninja

Arjo is een ervaren trainer, coach en interim-(project)manager en is gewend om te werken met verschillende mensen (in teams) binnen organisaties.

Mijn expertise

Als ervaren trainer, coach en interim-(project)manager ben ik gewend om te werken met verschillende mensen (in teams) binnen organisaties. Hierbij beweeg ik me van het strategisch niveau naar de operationele to do’s en alles daartussen. Mijn internationale achtergrond – in het buitenland wonen en werken met multiculturele teams – zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel in het samenwerken met mensen uit verschillende culturen. Deze ingrediënten zorgen er dan ook voor dat ik als “Productiviteits Ninja” individuen en teams help om doelmatig richting te geven aan en balans te houden in hun werk- en privéleven.

Waarom ik dit doe

Ik sta ’s morgens op met de gedachte “ik wil weer wat bereiken vandaag!”. En ik help graag anderen om hetzelfde te doen – uitdagingen aangaan, projecten verder brengen, relaties verdiepen. En in dit alles werkend en levend vanuit de rust. Om mijn energie te focussen geniet ik ervan om systemen te creëren en te fine-tunen om grote en kleine projecten op de delen in hapklare brokken.

Vanuit mijn 12 jaar werken met productiviteits principes en tools, is het verlangen ontstaan om ook andere mensen te laten ontdekken wat een effectieve dag inhoudt. En zodoende, hen in staat te stellen om dichter bij de doelen te komen die ze voor ogen hebben, korte- of lange-termijn, op het werk of thuis.

Mijn achtergrond

Mijn natuurlijke discipline om dingen te organiseren en te ordenen zorgde ervoor dat ik tijdens mijn opleiding International Business ook nog tijd over had voor ontspanning en vriendschappen. Mijn eerste baan als projectleider bij één van de publieke omroepen daagde me verder uit om mijn werk en taken nog beter te organiseren zodat we overzicht hielden en onze doelen behaalden. In de afgelopen 15 jaar heb ik samen met diverse (inter)nationale non-profit organisaties en vrijwilligers-netwerken nieuwe strategieën ontwikkeld en geïmplementeerd om de beoogde doelen te bereiken, gebruikmakend van diverse productiviteitsmethodes en tools.

LinkedIn profiel van Arjo

the ninja
3Weetjes over mij ...
  • Ik geniet van kamperen en wandelen in ruige natuur, samen met mijn vrouw Willeke
  • Ik heb 8 jaar in West Afrika gewoond
  • Ik heb al meer dan 250,000 FlyingBlue-miles verdiend met het vliegen over de hele wereld

Callista Vink

Social Media en Marketing Manager

Callista verzorgt de communicatie via Social Media en helpt bij het bekendmaken van Think Productive online. Ook verzorgt zij de blogposts en doet vertaalwerk.

Mijn expertise

Ik werk graag met mensen en waar mogelijk probeer ik mensen te helpen om hun leven gemakkelijker te maken. Op dit moment is mijn specialisatie het helpen van mensen door middel van sociale media posts en vertalingen. Elke dag leer ik meer en probeer ik die informatie toe te passen in mijn eigen leven en het geweldige is dat ik het ook met anderen kan delen.

Waarom ik dit doe

Of je nu student bent of de baas van een onderneming, het leven is een hectische gebeurtenis waar velen zich elke dag doorheen vechten. Vaak gaat het gepaard met een heleboel stress, worden doelen niet altijd bereikt en zijn mensen ongelukkig. Ik heb het zelf meegemaakt tijdens mijn studiejaren en met sommige banen. Het geeft dus een fijn gevoel wanneer je mensen kunt helpen hun productieve leven te verbeteren en ze nieuwe inzichten te geven. En samen leren we steeds meer.

Mijn achtergrond

Mijn hele leven staat in het teken van het grijpen van kansen en jezelf verrijken. Dat betekent ook dat ik vele verschillende soorten banen heb gehad waarvan ik altijd iets mee heb genomen. Van origine ben ik archeoloog, na mijn afstuderen ben ik een verzorgster geweest van iemand met hersenletsel. Nu heb ik de bijzonder mooie mogelijkheid gekregen om voor Think Productive West-Europa te werken. In eerste instantie als vertaalster en uitvoerder van de Nederlandse versie van het tijdschrift ‘Productive Magazine’. Later is dat uitgebreid tot het beheren van de sociale media van Think Productive Benelux en het schrijven van blogposts. Met veel plezier lees en leer ik meer over productiviteit en vind ik het een geweldige ervaring om die kennis met mensen, door middel van posts, te delen. We willen immers allemaal productief, stressvrij en met een blij gevoel onze doelen bereiken, toch?

Linkedin profiel van Callista

the ninja
3Weetjes over mij ...
  • Mijn werkzaamheden voor Think Productive Benelux verricht ik vanuit Mexico.
  • Ik houd van motorrijden en heb dat ook een lange tijd met veel passie en plezier gedaan op mijn Yamaha XJ 6S Diversion.
  • Op vakantie ben ik niet van een goed boek weg te slaan.

Graham Allcott

Oprichter en Productiviteits Ninja

Graham heeft Think Productive opgericht in 2009 in Engeland.

Graham heeft Think Productive opgericht in 2009 in Engeland. Hij is één van de meest gevraagde trainers en sprekers in Engeland op het gebied van timemanagement en productiviteit. Hij heeft bijna duizend mensen gecoacht van bankiers tot studenten, vrijwilligers en leden van het Britse parlement. Graham is de auteur van het boek “Zo word je een Productiviteits Ninja” dat in het Nederlands is verschenen in 2015. Begin 2014 is het Engelse boek wereldwijd uitgegeven door Icon Books.
the ninja
the ninja