Geen verrassingen

Sommige trainingsbureau’s werken met prijs op aanvraag en gaan daar willekeurig mee om. Wij niet. Think Productive hanteert een transparant prijsbeleid met een simpele belofte: je weet precies waar je aan toe bent nog voordat je boekt.

Er zijn geen nare verrassingen als je de factuur ontvangt – in onze prijs zit alles inbegrepen, reis- en verblijfkosten, printen, workshop materialen en alle andere kosten die te maken hebben met het verzorgen van de workshops.

We bieden als nazorg een rapport met daarin de feedback van de deelnemers – uiteraard zonder extra kosten.

De Business Case om te investeren in productiviteits training

Als je te maken hebt met medewerkers die ziek zijn, verloren productiviteit door vage projecten of kansen in de markt mist omdat je niet snel genoeg kunt schakelen, dan hoeven we je niet uit te leggen dat er veel winst te behalen valt als je investeert om dit aan te pakken. We weten dat het in veel organisaties niet voldoende is om dit alleen te WETEN, maar dat je de board, je MT of je medewerkers ervan moet overtuigen.

Als een manager €50.000 per jaar verdient en 1 uur per dag bespaart door onze training, komt dat overeen met €28 per uur die eerst aan email werd besteed, maar nu is omgezet naar belangrijker en productiever werk. Een besparing van €6.160 (220dgn x 1u x €28) per jaar.

Als een senior manager €100.000 per jaar verdient en 1 uur per dag minder besteedt aan email en meer aan werk wat echt waarde oplevert, komt dat overeen met een besparing van €57 per uur ofwel €12.540 (220dgn x 1u x €57) per jaar.

Voor een medewerker met een gemiddeld salaris van €25.000 per jaar, die een half uur per dag bespaart (tegen €14 per uur) door minder of kortere vergaderingen, levert dat een besparing op van €1.540 (220 x 0,5u x 14) per jaar.

Hoeveel is een extra uur per dag aan tijdwinst voor jouw organisatie waard?

Goede doelen, publieke sector en kleine bedrijven

We bieden kortingen voor goede doelen, publieke sector, kleine bedrijven en organisaties die meer dan 10 workshops tegelijk boeken. Laat ons weten als je in één van deze categorieën valt!

Bel ons vandaag nog op 085-2460348

óf stuur een email naar:

[email protected]