Pak De Regie Als Productiviteits Ninja® (90 min)

Leer hoe persoonlijk leiderschap werkt en zet jezelf in de actiemodus!

Mensen hebben vaak het gevoel dat zij worden geleefd. De dag zien door te komen is dan al een hele prestatie. Ondertussen wordt wat zijzelf belangrijk vinden niet veiliggesteld. Dat komt doordat hun aandacht naar buiten is gericht: andere mensen en taken krijgen telkens voorrang en dat voelt bovendien als onvermijdelijk. Wat zijzelf werkelijk belangrijk vinden sneeuwt in de tussentijd onder. Dat veroorzaakt ontevredenheid.

Als Ninja wil je niet geleefd worden! Je vindt het maar niks om je de hele dag te moeten aanpassen aan anderen. Of telkens braaf to-do lijsten af te vinken. In plaats daarvan wil je eigenaarschap ervaren bij wat je aan het doen bent. Daar krijg je tenminste energie van.

Dus leren we je onafhankelijk te denken, zelf te kiezen hoe je reageert op gebeurtenissen en omstandigheden, opnieuw te ontdekken wat jijzelf graag zou zien dat er nu eens gebeurt. En hoe het lukt om daarbij het heft in eigen handen te nemen, grenzen te stellen aan de impact van anderen en waarde toe te voegen op een manier die bij jou past.