Maak kennis met onze productiviteitsexperts

We zijn er om de wereld te veranderen

Fokke Kooistra

Directeur & Trainer

Als geen ander weet hij met veel humor mensen te inspireren meer uit hun dag te halen en anders en bewuster te leven. Na de nodige ervaring in topfuncties in het bedrijfsleven, nu al meer dan 20 jaar dé trainer in dit vakgebied.

Kom meer te weten

Ekki Lemmink

ADVISEUR & TRAINER

Als ervaren topsporter inspireert zij mensen om voor goud te gaan: meer uit het leven te halen door ruimte te maken voor de dingen waar je écht blij van wordt! Alles wat zij doet, doet zij met enthousiasme en energie.

Kom meer te weten

Paul Eikelenboom

ADVISEUR & TRAINER

Met zijn achtergrond als jurist en unieke kennis van de Oosterse krijgkunsten helpt hij op indrukwekkende wijze mensen zich onafhankelijk, evenwichtig en resoluut te voelen op hun werk (en daarbuiten).

Kom meer te weten

Arjo de Vroome

Adviseur & Trainer

Een ervaren trainer, coach en interim-(project)manager die gewend is om te werken met verschillende mensen binnen een breed scala aan organisaties. Samen moeilijke dingen makkelijk(er) maken.

Kom meer te weten

Annemarie Koning

Management Assistent

Bomvol ervaring in het managen, organiseren en supporten van mensen om hun productiviteit, communicatieve vaardigheden en energie te vergroten.

Kom meer te weten

Ivo Kouters

Directeur & Coach

Coach voor ondernemers en aanjager van bedrijven. Inspirator en sparringpartner. Helpt anderen regie te krijgen over dingen die zij belangrijk vinden.

Kom meer te weten

Graham Allcott

Oprichter & Trainer

Wereldwijd de allereerste Productiviteits Ninja. Na het schrijven van de internationale management bestseller 'How To Be A Productivity Ninja', heeft hij in 2009 vanuit Engeland Think Productive opgericht.

Kom meer te weten

Heike Huhn

ADVISEUR & TRAINER

Als doorgewinterde HR-professional en coach richt zij zich op de unieke uitdagingen van elke organisatie, altijd in nauwe verbinding met de mensen, waar ze haar inzichten met passie en een luchtige toon deelt.

Kom meer te weten