Onze geschiedenis

Het probleem

De inspiratie voor Graham Allcott voor het oprichten van Think Productive ligt in de overgang van Chief Executive naar freelance consultant. Als leider van een organisatie had Graham een team van ‘doeners’ om hem heen die hem hielpen om taken en projecten die hij bedacht, daadwerkelijk te realiseren. Omdat hij van nature geen georganiseerd persoon is en als freelancer alleen werkte, realiseerde hij zich dat hij vaardigheden miste om dingen gedaan te krijgen. Hij verslond boeken, blogs en videos over alles wat met productiviteit te maken had. Door inspiratie uit het werk van David Allen, Stephen Covey en Merlin Mann, schoot de productiviteit van Graham omhoog en hij begon z’n eigen methode en systeem te ontwikkelen.

Het was voor hem een openbaring om te ontdekken dat iederéén net zoals hij te maken heeft met stress en een overvloed aan informatie! Hij begon anderen te leren over z’n zelf ontwikkelde systeem en past daarbij een ‘blended learning’ benadering toe waarbij theorie en principes worden gecombineerd met zelf praktisch aan de slag zijn. Dus zowel tijd in de trainingsruimte als achter je eigen werkplek. De rest van het verhaal is inmiddels duidelijk

De oplossing

Wij hanteren een meer fundamentele benadering. We gaan praktisch aan de slag met mensen om betere gewoontes en gedrag te ontwikkelen. Hierbij richten we ons op het omgaan met energie, aandacht en concentratie. We bieden mensen de juiste tools, maar helpen ze ook door middel van coaching op de werkplek, door naast iemand te zitten en mee te denken wat voor hen de beste manier is om hun werk te doen.

Resultaten

Onze workshops, die we hebben verzorgd voor organisaties als Heineken, eBay, Barclays, the National Trust, the National Council of Voluntary Organisations en British Airways zijn nu een groot succes en medewerkers in deze organisaties laten weten dat ze een daadwerkelijke verhoging van de productiviteit ervaren doordat ze een paar uur hebben geïnvesteerd in onze workshops en coaching. We richten ons op het verbeteren van resultaten. We houden van ons werk en doen niets liever dan het helpen van organisaties om stress en onzekerheid te verminderen en te zorgen dat je weer met plezier en ontspannen kunt werken.