Hybride Teams Leiden

Manage Resultaat, Geef Controle, Bouw Vertrouwen

Thuiswerken werd voor de pandemie vaak enigszins argwanend bekeken. Alhoewel er toen ook al organisaties waren, zoals United Nations Development Programme, Dell en ThinkProductive, die al jaren bijna uitsluitend vanuit huis, op afstand van elkaar, te werk gingen. Sterker nog, door hen werd werken op afstand gezien als een concurrentievoordeel door het flexibele karakter en de wendbaarheid.

Tegenwoordig bevinden we ons –deels genoodzaakt -in een wereld van hybride werken. Dus rijst de vraag: hoe stuur je een team van mensen aan die je niet altijd kunt zien? Wat betekenen ‘kantooruren’? Hoe zorg je ervoor dat mensen hun werk doen? We hebben immers te maken met zowel werk als persoonlijke prioriteiten, andere dingen die gedurende de dag gedaan worden en variërende, flexibele dagplanningen.

Is het eigenlijk mogelijk hoogstaand werk te leveren zonder in dezelfde ruimte te zijn? Welke rol speelt de technologie hierin? Deze interactieve training van 2 uur wordt gegeven door een van onze deskundige ProductiviteitsNinjas® en focust op zowel strategie als praktische tools en tips. Om zo leiding te kunnen geven aan een productief, wendbaar, gelukkig en geïnformeerd hybride team.

Laten we de bal aan het rollen krijgen

Neem contact met ons op

Think Productive West-Europa