Verbeter Je Team Communicatie

Effectieve Team Communicatie Voor Een Krachtige Samenwerking

Tegenwoordig maken wij tijdens ons werk gebruik van meerdere platformen waarmee wij communiceren. Dat is best complex, uitdagend en levert ons stress op. Het is tijd om onszelf de vraag te stellen: ‘Hoe moeten wij hiermee omgaan en wat zijn de regels?’.

Van e-mail en Slack tot Teams, Whatsapp en project management apps. Het is verwarrend en frustrerend om te weten welke van de vele tools en kanalen je moet gebruiken voor effectieve en efficiënte communicatie. De uitpuilende inboxen zijn overweldigend en hebben daadwerkelijk een negatieve impact op ons welzijn en de werk-privé balans. Duidelijkheid in de communicatie is een essentieel onderdeel van de bedrijfscultuur en het is van fundamenteel belang hier scherp op te blijven.

In deze training stellen we het team in staat om de rol te begrijpen die communicatie hier in speelt. Niet alleen om je beste werk te kunnen doen, maar ook voor het creëren van een positieve cultuur waarin krachtige samenwerking en duidelijke communicatie centraal staat.