4e Permanent Beta Dag 30 juni 2014

Pas op! Inspiratie overload op de Permanent Beta Dag

Maandag 30 juni belooft een dag te worden met meer inspiratie dan je aankunt. Meer dan 40 sprekers komen hun verhaal vertellen op alweer de vierde editie van de Permanent Beta Dag. Het zal een gevarieerd aanbod worden, van vernieuwing in het onderwijs tot kunstenaars en gereedschapskisten.

Fokke Kooistra, één van de oprichters van Think Productive Benelux, zal spreken over de 9 eigenschappen van een Productiviteits Ninja.

En er is niet alleen de mogelijkheid om naar inspirerende verhalen te luisteren maar je wordt ook uitgedaagd om zelf mee te praten en te doen. Op de maakplek kun je de handen uit de mouwen steken met 3D printen en solderen. In het sprekersbootcamp leer je hoe je voor een groep durft te staan. En in een live action game overwin je jouw eigen angsten. Verder kun je de dialoog aangaan over verschillende onderwerpen zoals de vaardigheden van de toekomst en de ethische kant van innovaties.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar meer onderwerpen dan staat op onze Meetup een overzicht van alle sprekers die tot nu toe bekend zijn. In de komende weken zullen er nog meer bijkomen dus hou deze pagina goed in de gaten!

Lees meer op de website van Permanent Beta.