Productive! Magazine komt naar Nederland

Productive! Magazine Nederland

In november 2008 verscheen het eerste exemplaar van Productive! Magazine. Michael Sliwinski, de oprichter van Nozbe, een time- en projectmanagement applicatie voor drukke professionals, startte het magazine om zijn passie voor productiviteit en slimmer werken te delen. Inmiddels zijn er al meer dan 25 uitgaves van het magazine verschenen in verschillende talen.En daar komt nu Nederlands bij! Een aantal schrijvers hebben hun medewerking toegezegd en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het eerste nummer. Hiernaast zie je alvast een sneak preview van de cover van het eerste nummer.

Think Productive Benelux maakt samen met Nozbe de Nederlandse uitgave mogelijk. Het magazine zal 4 keer per jaar verschijnen, online en als Android en iOS app. Wie er aan het eerste nummer hebben meegewerkt houden we nog even geheim. In ieder geval is er een interview met Michael Sliwinski natuurlijk, over het ontstaan van Productive! Magazine en focus.

Het team van Michael Sliwinski werkt grotendeels virtueel aan Nozbe. In zijn gratis boek Passion schrijft hij hierover. En geheel in stijl is ook het eerste nummer in het Nederlands geheel virtueel tot stand gekomen. Contacten met de auteurs verliepen via email of de telefoon. Het verzamelen en klaarmaken van het materiaal is gebeurd door een virtueel assistent uit Mexico. Michael was tijdens het interview wat ik met hem had voor het magazine in zijn kantoor in Spanje. In Polen hebben een aantal mensen van Nozbe aan de techische realisatie gewerkt. En zelf heb ik in de VS, Nederland en Frankrijk aan het magazine gewerkt als hoofdredacteur.

Wil je op te weten komen wanneer het nieuwe magazine precies beschikbaar is, volg ons op Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.