Vol hoofd? Doe een Breindump!

Heb jij ook wel eens dat het je niet lukt om je te concentreren om een bepaalde taak af te maken? Dat je teveel dingen in je hoofd hebt en je daardoor onrustig voelt? Dat je niet weet waar je moet beginnen door het continu gezoem in je hoofd? Of dat je steeds dingen te binnen schieten op momenten dat je daar net niets mee kunt?

Zou het niet geweldig zijn als je gericht en geconcentreerd kunt werken waarbij je echt ‘in’ het moment bent en je geen zorgen hoeft te maken over allerlei andere dingen die er nog moeten gebeuren? Dat je, ook al is het druk, Second_braingeen stress ervaart en je heerlijk productief en creatief aan het werk bent? Dat je als een Productiviteits Ninja Kalmte en Rust ervaart.

Ergens over nadenken in plaats van ergens aan

De meeste mensen hebben tientallen (of honderden!) losse eindjes in hun hoofd met dingen die ze nog moeten doen, regelen, vragen, niet moeten vergeten enzovoort. Je hoofd is echter helemaal niet geschikt om AAN dingen te denken en dingen voor je te onthouden. Je hoofd is bedoeld om OVER dingen na te denken, oplossingen te verzinnen en creatief te zijn! Hoe meer je je hoofd belast met het onthouden van dingen, hoe minder ‘mentale bandbreedte’ er over is om creatief en productief te zijn en te leven in het nu.

De oplossing is simpel: Schrijf je hoofd leeg en gebruik een Tweede Brein om dingen voor je te onthouden.

Download hier onze gratis Breindump Checklist en neem een half uur de tijd om je hoofd helemaal leeg te schrijven.

Veel succes!