Hoe denken aan sex je kan helpen bij het schrijven! (Gratis Ebook)

Thinking_About_Sex-Cover-654x1024Een van de grootste uitdagingen voor een student is het schrijven van werkstukken, papers en de eindscriptie. In het nieuwe boek van Graham Allcott beschrijft hij de perfecte manier om je volgende schrijfopdracht af te ronden: denk aan sex!

In het gratis ebook leer je dat de beste manier om te beginnen met schrijven is om helemaal niet te beginnen met schrijven. De principes die Graham beschrijft zijn niet alleen nuttig voor studenten, iedereen die wel eens wat moet schrijven heeft baat bij zijn tips. Dit ebook is een van de hoofdstukken uit zijn nieuwe boek: How to be a Knowledge Ninja. Dit boek is te bestellen op onze boek pagina.

Om je kennis te laten maken met dit nieuwe boek kun je het ebook “How Thinking About Sex Can help You Write Your Essays” gratis downloaden.