‘Zo word je een Productiviteits Ninja’ verschijnt in het najaar in het Nederlands!

Het boek ‘How to be a Productivity Ninja‘ van Graham Allcott is inmiddels wereldwijd één van de meest succesvolle en gewaardeerde boeken over productiviteit. Het is oorspronkelijk geschreven in het Engels en vertaald in diverse talen waaronder Russisch en Thai. cover ZWJEPN

 “De opwinding over dit boek is groter dan wat ik destijds voelde bij ‘Getting Things Done’ – Martijn Aslander

We zijn blij dat uitgeverij Anderz het boek in het najaar op de Nederlandse markt gaat uitbrengen. De titel wordt ‘Zo word je een ProductiviteitsNinja’.

Anderz publiceert boeken die je helpen op een andere manier naar de wereld te kijken met de belofte dat je daardoor anders gaat denken en vervolgens anders gaat doen. Het boek van Graham Allcott past uitstekend in deze filosofie.

In het boek laat Graham Allcott je zien hoe je met technieken als meedogenloosheid, zelfbewustheid, camouflage en behendigheid jouw eigen ninjastijl ontwikkelt. Werk met je volle aandacht, versla uitstelgedrag en leer om niet harder, maar juist slimmer te werken. Je inbox was nog nooit zo snel leeg. Denk als een Ninja en versla je stress voorgoed.

Het boek zal onder andere te verkrijgen zijn via Managementboek. In samenwerking met Anderz gaat Think Productive in het najaar verschillende activiteiten organiseren rondom de lancering van het boek. Houd deze website, Twitter, Linkedin en Facebook in de gaten!