Lees eens iets AnderZ deze zomer!

We hebben allemaal dagen waarin werk aanvoelt als een haat/liefde relatie, we zijn gestrest en we lopen achter de feiten aan. Natuurlijk denken we dan aan de veranderingen die we zouden kunnen aanbrengen… Of hoe ons leven zou kunnen zijn als miljonair op een onbewoond eiland.

In plaats van te dagdromen is het nu tijd om het heft in eigen handen te nemen. Bestel daarom het boek ‘Zo word je een Productiviteits Ninja’ en laat je trainen door Graham Allcott. Met technieken zoals meedogenloosheid, zelfbewustheid en camouflage leert hij je hoe je moet werken om weer van je werk te houden. Dit houdt in dat je werkt zonder stress, met volle aandacht en zonder uitstelgedrag. Je gaat dus slimmer werken en dat zul je ook weer terugzien in je productiviteit.

IMG_6559

Het bestellen van het nieuwe boek van Graham Allcott gaat nu hand in hand met een leuke actie van AnderZ. Bij AnderZ gaat nu de zomeractie in en dat betekent dat als je nu het boek ‘Zo word je een Productiviteits Ninja’ besteld je er een gratis Mindfulness kleur- en knutselboek bij cadeau krijgt. Deze zomeractie is geldig van 15 juni t/m 31 juli 2016 en loopt via AnderZ, Managementboek en de Nederlandse boekhandels. Het cadeauboek komt online gratis in je winkelwagen terecht. Wees er snel bij en transformeer jezelf in een Ninja!