De uitdaging om Niet Alledaags te zijn is Terug!

Vorig jaar bracht het Outreach team van het Think Productive Hoofdkantoor de eerste Uitdaging uit om niet Alledaags te zijn: 31 dagelijkse uitdagingen gedurende de maand juli, met als doel om aspirant Productiviteits Ninja’s te helpen minder alledaags te zijn in hun dagelijks leven en om ze te inspireren om ‘outside the box’ te denken. We werden overweldigd met positieve reacties die we online ontvingen en vonden het geweldig om iets te horen van de mensen die besloten hadden om eraan mee te doen. Daarom zijn we blij om mede te delen dat de uitdaging TERUG is! Hier bij Think Productive Benelux is dit de eerste keer dat we dit doen en we hopen dit natuurlijk ook volgend jaar te kunnen herhalen!

Voordat we je in meer detail gaan uitleggen waar de uitdaging over gaat (en hoe je kunt deelnemen), horen we je vragen: ‘Wat is niet alledaags zijn?’ Het is datgene wat ‘tegengesteld is aan wat gebruikelijk, traditioneel of geaccepteerd is’. Voor een Productiviteits Ninja is niet alledaags zijn echter meer dan dat.

Als één van de negen karakteristieken van een Productiviteits Ninja, gaat niet alledaags zijn over het niet bang zijn om van de gebruikelijke route af te dwalen om ‘dingen gedaan te krijgen’. Het gaat erom dat je je grenzen verlegt, dat je de status quo in twijfel trekt en dat je je meer focust op het eindresultaat en minder op hoe je daar terecht komt. En het belangrijkste misschien nog wel is dat het om openheid gaat: openstaan voor nieuwe ideeën, openstaan om te veranderen en openstaan om iets op een andere manier te doen.

Raak betrokken!

We zullen gedurende de maand juli elke dag uitdagingen posten die je zullen helpen om uit de sleur van je dagelijkse routine te komen. Je zult ze elke ochtend tegenkomen op ons Twitter account. We maken ook gebruik van #NinjaChallenge, zorg er dus voor dat je gebruik maakt van deze hashtag wanneer je @thinkprodNL Tweet om ons te laten weten hoe het gaat!