Je kantoorruimte beïnvloed je productiviteit

Het kan moeilijk zijn om de juiste balans te vinden qua belichting, ontwerp, kleuren en geluidsniveaus in een kantoorruimte, vooral als het een open ruimte is. Gelukkig zijn er een aantal gemakkelijke trucs die we kunnen gebruiken om te voorkomen dat onze werkruimte onze Productiviteits Ninja workflow schaadt. Houd je eigen ruimte schoon, netjes en warm. Zorg er ook voor dat je een goede houding hebt en probeer alleen gebruik te maken van natuurlijk licht. Op deze wijze kun je ervoor zorgen dat je werkruimte vrij is van afleidingen, zodat je jezelf voor 100% kunt inzetten.

Daarnaast zorgen een aantal simpele oefeningen aan je bureau ervoor dat je de gehele dag alert blijft. Bekijk de informatieve illustratie van Davitt Corporate partners onderaan om meer te weten te komen over het creëren van een productieve werkomgeving.

Wat is voor jou de grootste afleiding op je werk? Laat het ons weten via @thinkprodNL

what-you-need-to-know-to-be-productive-at-work-infographic