Schijn wat licht op je productiviteit

Je kunt de beste ‘Time Management Training‘ bijwonen en je wapens hanteren als een Productiviteits Ninja, maar dat betekent niet dat je altijd even gemotiveerd bent. Je kantooromgeving heeft een grote impact op hoe je je voelt. Onze gezondheid en emoties worden beïnvloed door de verlichting op onze werkplek. Wanneer de verlichting slecht is kan het vermoeidheid, irritatie, hoofdpijn en vermoeide ogen tot gevolg hebben, waardoor je productiviteit afneemt.

Slechte verlichting op het kantoor, te donker of te licht, beïnvloed ten minste twee derde van ons op een negatieve manier. Het goede nieuws is dat er gemakkelijk iets aan gedaan kan worden.

Bekijk de onderstaande infographic om meer te weten te komen over de voordelen van een goed verlicht kantoor.

light-and-productivity