De perfecte vakantie begint met de juiste voorbereidingen

De vakantietijd komt eraan en iedereen begint al zo langzamerhand naar zijn of haar verlof uit te kijken. Elk jaar gaat het maar om een aantal weken die voorbij lijken te vliegen, maar het geeft altijd een bevrijdend gevoel wanneer je niet op het kantoor hoeft te zijn en je de dagelijkse sleur kunt doorbreken. Hier bij Think Productive vinden we een werk- privé balans ontzettend belangrijk. Om die reden is het dan ook van belang dat je je vrije tijd optimaal benut, zodat je je kunt ontspannen en je jouw batterij weer kunt opladen.

Vaak is het echter moeilijk om een scheiding aan te brengen, omdat je dankzij de hedendaagse technologie en sociale media steeds verbonden bent met je werk. Onze Productiviteits Ninja’s geloven dan ook dat het van essentieel belang is dat je jezelf loskoppelt van je werk wanneer je op vakantie gaat. Geef jezelf de kans om te genieten van je vrije tijd, zodat je uitgerust weer terug aan het werk kunt. Je kunt pas echt een scheiding aanbrengen en genieten van je vakantie wanneer je je werk op de juiste wijze achterlaat en daar ook de tijd voor neemt. Het team van uAttend heeft om die reden dan ook deze todo-lijst in elkaar gezet, ter voorbereiding van je vakantie. Het is belangrijk om deze tips in gedachten te houden wanneer je het kantoor verlaat, zodat je kunt genieten van je vakantie en je je nergens zorgen over hoeft te maken. Ook zonder jou zal alles op het kantoor door blijven gaan, ook al denken we vaak dat dat niet zo is.

Welke voorbereidingen tref jij voordat je op vakantie gaat? Laat het ons weten door onderaan een opmerking te plaatsen of Tweet ons via @thinkprodNL.

Door Miles Singleton