TRAINER EKKI INSPIREERT MET TEDX TALK

Onze Trainer & Adviseur en voormalig tophockeyster Ekki Lemmink heeft groot publiek mogen inspireren met een officiële TEDx Talk. Ekki neemt je aan de hand van haar topsport carrière mee in het omzetten van tegenslagen in kansen en in het maken van keuzes.

Keuzes maken

Als kenniswerker maak je constant keuzes: er zijn 100 dingen die je kunt doen, dus hoe kies je tussen al die dingen dat wat het meeste impact maakt? Misschien lijkt het soms de meest veilige optie te zijn om helemaal geen keuze te maken.

Pak de regie

Tijdens haar TED Talk inspireert Ekki je om in actie te komen! Niet af te wachten, maar de regie te pakken. Met voorbeelden uit haar topsport carrière neemt zij je mee in hoe je dat doet. Het mooie is: dat is toepasbaar binnen het veld, maar ook vér daar buiten. Waarschijnlijk weet helpt het je zelfs wel om meer te bereiken en meer plezier te hebben in je werk!

Lees het artikel

Lees hieronder haar TEDx Talk in de vorm van een artikel. De officiële video is binnenkort te vinden op www.ted.com en zullen wij uiteraard delen.

Geïnspireerd geraakt?

Geïnspireerd geraakt en benieuwd hoe Ekki met onze trainingen en haar verhaal jou en je team kan helpen om in alle drukte weer grip op je werk te krijgen? Contact ons via hallo@thinkproductive.nl of +31 85 246 0 348.