It’s All About Passion

Het zijn mooie tijden in de wereld van productiviteit. Steeds meer mensen zoeken hulp om hun hectische (werk)leven op orde te krijgen en afleiding de baas te blijven. Het werk van Think Productive verspreid zich steeds verder en breder over de wereld heen naar meer landen en meer sectoren.

We willen je graag wijzen op het werk van onze goede vriend, Michael Sliwinski, oprichter van Nozbe en hoofdredacteur van het Productive! Magazine. Michael heeft een fantastisch nieuw boek geschreven met als titel: “It’s All About Passion.” Dit boek biedt je inzicht in wat Michael geleerd heeft over zichzelf tijdens het opzetten en uitbouwen van zijn ‘start-up’. Onze oprichter Graham Allcott, wordt ook genoemd in het boek naast vele andere grote namen uit de productiviteits wereld zoals David Allen, Tim Ferriss en Tony Robbins.

Klinkt interessant? Ga dan snel naar Michael’s website: https://michaelsliwinski.com/passion/ waar je het boek gratis kunt downloaden.

Veel plezier!