Hoe een boek je leven kan veranderen: Think Productive nu ook in Australië!

Deze keer een gastpost van Matt Cowdroy die 8 maanden geleden de eerste stappen zetten om Think Productive Australië te starten. Lees hier zijn verhaal:

Sta je ooit bij een boekwinkel jezelf af te vragen of één van die boeken ook daadwerkelijk je leven kan veranderen?

mattcowdry‘Linchpin’ geschreven door Seth Godin had zeker een sterke impact op me. ‘The Four Hour Work Week’ geschreven door Tim Ferris zorgde er ook voor dat ik anders over dingen ging denken.

Toen, in juni 2014, gebeurde het… ik kocht het boek ‘How to Be a Productivity Ninja’, geschreven door Graham Allcott op het vliegveld van Sydney.

Halverwege de reis naar Hong Kong was ik al bij hoofdstuk 4, dat gaat over e-mail management, en ik kon niet langer wachten. Ik haalde mijn laptop tevoorschijn en ging meteen aan het werk. Aan het einde van de vlucht was mijn inbox leeg, mijn takenlijst was georganiseerd,  en mijn hoofd was leeg van zeurende gedachten en ik voelde me geweldig!

How to Be a Productivity Ninja is geweldig om te lezen en verandert zeker je leven. Hier is hoe het mijn leven veranderde.

Ik startte een bedrijf op!

Ik vond het boek zo inzichtelijk, nuchter, relevant, praktisch en motiverend, dat ik besloot om de auteur te benaderen over het opstarten van een bedrijf in Australië. Geweldig nieuws, het antwoord was positief. Graham was geïnteresseerd Think Productive in Australië starten omdat hij dat al succesvol had gedaan in Engeland, Canada, de Benelux en de VS. Think Productive heeft een lange lijst van cliënten over de gehele wereld, inclusief eBay, Barclays, het Cabinet Office (UK), American Express, het National Trust, GlaxoSmithKline, universiteiten en goede doelen zoals SecondBite (Australië).

Inmiddels zijn we acht maanden Verder, ik heb een geweldige baan achtergelaten en ik bezit nu een bedrijf. Ik voel me extatisch! Door gebruik te maken van de collectieve wereldwijde kennis van Think Productive zijn we nu in de positie om Australische bedrijven en individuen onze ‘no-nonsense’, plezierige, Ninja aanpak voor productiviteit en informatie overload aan te bieden. Onze workshops variëren qua duur van 90 minuten tot een volle dag en ze behandelen e-mails, aandachtsmanagement, stressreductie en natuurlijk het ontwikkelen van een ‘Ninja stijl’ productiviteit.

Graham bezoekt Australië in maart en zal workshops geven en zijn boek promoten. 

Welke boeken hebben jouw leven veranderd?