Impressie boeklancering 18 december in Nieuwegein

Op 18 december was Graham Allcott in Nederland voor een seminar in verband met de lancering van de Nederlandse vertaling van het boek “How to be a Productivity Ninja”. Voor de mensen die het boek via managementboek.nl hadden gekocht in de voorintekening was een gratis plek beschikbaar.

In een sessie van ongeveer een uur besprak Graham de 9 eigenschappen van een Productiviteits Ninja. Daarna was er ruimte voor vragen. Na het seminar was er een hapje en een drankje en gelegenheid om je boek te laten signeren door de auteur.

Tijdens het event hebben we aangekondigd dat Graham op 16 februari 2016 een eendaagse workshop komt verzorgen in Nederland.

Aanmelden kan op deze pagina.

Hieronder een paar foto’s van de boeklancering:

IMG_6538

IMG_6537

IMG_6559

IMG_6533

IMG_6564