Wat doe jij tijdens je pauzes?

Als een Productiviteits Ninja weet je dat je productief kunt blijven door voldoende pauzes te nemen. Het verschil zit hem niet alleen in hoe vaak en hoe lang we pauzes nemen, het is ook cruciaal om je tijd aan iets te spenderen wat je productiviteit zal vergroten en wat je niet naar beneden zal halen voor de rest van de dag.

Tijdens je pauze is het belangrijk om afstand te nemen van technologie en de verschillende schermformaten waar we voor het grootste deel van de dag naar kijken. Soms is een wandeling in de frisse lucht genoeg om je hoofd leeg te maken en om je productiviteit een duwtje in de juiste richting te geven. Op andere momenten hebben we misschien iets nodig dat onze hersenen bezighoudt en wat tegelijkertijd ook leuk is om te doen.

Kirsten Weggit, de eigenaresse van ‘Puzzles for Good’, heeft een speciaal Puzzelpakket gecreëerd voor Productiviteits Ninja’s. De puzzel is gebaseerd op het boek ‘Zo word je een Productiviteits Ninja’. Schrijf je hier in om jouw Productiviteits Ninja Puzzelpakket (in het Engels) te ontvangen.

think-productive-puzzle-pack-780x1024

Heb je het gevoel dat je niet genoeg tijd hebt om een pauze te nemen? Voelt iedereen binnen jouw team zich gestrest omdat er niet genoeg werk wordt verzet? Misschien is het tijd om één van onze Time Management Workshops te boeken en om nieuwe routines te ontwikkelen.

Laat ons weten hoe het puzzelen je vergaat via @thinkprodNL.
En nu we het er toch over hebben, laten we een pauze nemen!

Door Hannah Urbanek