Productiever door koffie?

Voor een overgroot deel van de samenleving is cafeïne noodzakelijk om elke ochtend in beweging te kunnen komen. Het kan bijna gezien worden als een tool dat ons de hoognodige energie geeft om wakker te worden, zodat we ons voor kunnen bereiden op de dag die voor ons ligt. Hier bij Think Productive zijn we schuldig aan het drinken van één of meerdere koppen koffie per dag. Als we onze productiviteit echter in gedachten houden, verbetert koffie dan eigenlijk wel ons werkvermogen?

Onze Productiviteits Ninja’s zijn van mening dat een dagelijkse dosis cafeïne een productieve ethos moet aanvullen in plaats van aanmoedigen. Het is belangrijk om eerst te bepalen in welke richting je naar iets toewerkt. Daarna kun je, mocht het nodig zijn, een kop koffie drinken. Probeer deze simpele mantra te volgen: werk slim, drink slim.

Het Tollfree Forwarding team heeft een informatieve infographic gecreëerd over de effecten die het magische brouwsel op je werkethiek heeft. Daarnaast wordt er ook weergegeven hoe we onze cafeïne input kunnen verfijnen om de meest productieve output te kunnen krijgen. Als je niet zoveel gedaan krijgt als je zou willen, zelfs na je derde kop koffie, dan kunnen onze Time Management Workshops je misschien wel helpen om productiever te worden.

coffee-infographic-please-credit-tollfreeforwarding-com_

Is koffie noodzakelijk om productiever te kunnen worden? Laat het ons weten door een opmerking achter te laten of door ons te Tweeten via @thinkprodNL

Door Miles Singleton