8 Manieren om productiever te zijn op je werk

Er zitten maar 24 uur in een dag en daarom is het van belang om het beste uit je beschikbare tijd te halen als je slim wilt werken. Om productief te kunnen zijn moet je leren hoe je jouw omgeving kunt beheren, hoe je jezelf af kunt schermen van afleidingen en hoe je je kunt focussen op de taak die voor je ligt. Binnen Think Productive implementeren we methodes die onze werknemers helpen om gefocust te blijven op het werk. We weten namelijk dat slimmer werken belangrijker is dan harder werker.

Er zijn verschillende productiviteitsapps die je kunnen helpen om slimmer te werken. Wanneer het echter om onze omgeving gaat, zijn een aantal simpele aanpassingen vaak al voldoende. Door deze aanpassingen te implementeren in je dagelijkse werkleven kun je het niveau van jouw productiviteit aanzienlijk verbeteren. De experts van uAttend hebben om die reden een informatieve infographic samengesteld:

8-ways-to-be-more-productive-at-work-infographic-410x1024

Als jouw omgeving niet het probleem is, bekijk dan eens onze Time Management Workshops. Onze Productiviteits Ninja’s zijn jou en je team graag van dienst.

Wat zijn jouw beste werkgerelateerde tips? Laat het ons weten via @thinkprodNL of laat een bericht achter.