Haal nu nog meer uit onze workshops!

Onze workhops zijn op zichzelf staand al een bijzondere beleving maar nu doen wij daar nog een schepje bovenop!

Onze productiviteit is van zoveel verschillende factoren afhankelijk dat de meeste mensen vaak wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Als Productiviteits Ninja’s is het dan ook onze passie om mensen te helpen hun productiviteit te verhogen, en stress te verminderen, door ze te helpen weer grip te krijgen op hun werk. Dit is in het algemeen wat we voor jou kunnen betekenen. Maar het gaat nog verder. Kun je meer specifiek beschrijven tegen welk probleem je aanloopt? Wat jouw productiviteit tegenhoudt? Wat ervoor zorgt dat er niet echt een balans te vinden is tussen je werk- en je privéleven? Dan kunnen onze workshops de oplossing zijn! Tijdens onze workshops tonen we je praktische oplossingen en helpen we je ook om deze oplossingen te implementeren. Je leven zal op alle vlakken op een positieve wijze beïnvloed worden.

Stopt het daar? Zeker niet! Wij willen dat je blijft groeien en om die reden hebben we besloten om vanaf dit jaar elke cursist gratis het boek ‘Zo word je een Productiviteits Ninja’ te geven. Op deze wijze kun je als een Productiviteits Ninja niet alleen van dit jaar het beste jaar ooit maken, maar van elk jaar!

Schrijf je daarom snel in voor één van onze workshops! We beloven je dat je er zeker profijt van zult hebben:

“Ik vond het een hele waardevolle sessie, heel veel ideeën gekregen over hoe ik alles efficiënter kan inrichten en oppakken..”
Shadeska Nicolina – SCN Financial Consulting

“Inspirerend en specialistisch met goede voorbeelden en uitdagend om te implementeren. Een systeem dat conceptueel eenvoudig is en effectief om betere productiviteit te verwezenlijken.”
Raymond Warnaar – NET Foundation

“Hele goede trainer, geweldige en realistische voorbeelden, heldere en duidelijke presentatie, kleine dingen die voor een grote verandering zorgen. Ik zie een toekomst voor me met minder stress, zowel zakelijk als privé.”
Charlotte Wethli – Physio-Control

Zou je graag wat zaken willen bespreken met één van onze Productiviteits Ninja’s? Neem dan contact met ons op en we zullen je zo snel mogelijk te woord staan.

Door Callista Vink