Google Chrome Tools waarmee je tijd kunt besparen

Productiviteits Ninja’s houden van nuttige tools en het automatiseren van alledaagse taken. Je bespaart tijd, je maakt je minder zorgen en je slaapt beter wanneer je een tweede brein en/of tools gebruikt die bepaalde taken voor je kunnen doen.

In dit technologische tijdperk hebben we een overvloed aan apps tot onze beschikking waar we meer mee gedaan kunnen krijgen. Dankzij deze grote variëteit kan iedereen zijn of haar perfecte tweede brein tool of productiviteit app vinden. Het vinden van de juiste tools is echter niet altijd even gemakkelijk.

Het team van Café Quill heeft om die reden een geweldig overzicht in elkaar gezet van alledaagse tijd- en energiebesparende tools.

Welk tool gebruik jij om tijd te besparen? Laat het ons weten via @thinkprodNL.

Save time & energy with productivity-boosting chrome extensionsSave time & energy with productivity-boosting chrome extensionsInfographic by Quill

Door Hannah Urbanek