Wat kan een interne Ninja voor jouw bedrijf doen?

Onze workshops helpen mensen om een Productiviteits Ninja te worden, maar samen met het bedrijf Gabriël Financiële Bescherming gingen we nog een stap verder.

Achtergrond

Bij Gabriël Financiële Bescherming draait het om het geluk van mensen. De professionele adviseurs staan met veel plezier anderen bij in financiële zaken en ze proberen de dromen en ambities van mensen te realiseren. Ze geven hun klanten een doorlopende ontzorging en één van hun motto’s is dan ook: ‘We geloven in genoeg, genoeg om van te leven en genoeg om te geven. Daarom delen wij ook van onze overvloed’.

Het begin

Dezelfde zorg die de klanten krijgen van het bedrijf krijgt het team van directeur Natasja Naron. Om het stressniveau van haar werknemers te reduceren huurde ze Think Productive West-Europa in voor een eendaagse sessie. Maar daar bleef het niet bij! De sessie was zo’n succes dat het bedrijf voor een meer permanente oplossing wilde gaan, namelijk een interne Ninja.

Wat is een interne Ninja?

Werknemers voelen zich vaak gestrest omdat ze een verkeerde werkwijze en een niet realistische planning hebben. Een interne Ninja brengt hier door middel van training en begeleiding verandering in. Omdat de interne Ninja dit werk zelf ook uitvoert is hij of zij de perfecte kandidaat voor dit werk. Een interne Ninja staat er echter niet alleen voor en wordt waar mogelijk door ons ondersteund. Wij begeleiden de interne Ninja en we zijn de vraagbaak.

Resultaat

De resultaten liegen er niet om. In het geval van Gabriël Financiële Bescherming zijn dit een aantal van de voornaamste voordelen:

– Langdurige borging van de inhoud van de workshop
– Een fijner (werk)leven
– Stress wordt gereduceerd en het zelfvertrouwen neemt toe

Tot slot

Klinkt dit te goed om waar te zijn? Bekijk dan snel de case study die we voor je samengesteld hebben en lees zelf wat de werknemers en de interne Ninja van Gabriël Financiële Bescherming erover te zeggen hebben:

Case Study Gabriël en Think Productive

Kan jouw bedrijf ook wel een interne Ninja gebruiken? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en één van onze Productiviteits Ninja’s zal je graag helpen.