Onze workshops
en keynotes

Leer de regie te pakken over dat wat er voor jou écht toe doet.

Persoonlijk Leiderschap gaat over regie over jezelf. Dat lukt door Onafhankelijk, Evenwichtig en Resoluut te worden. Net als een Ninja. Nadat je regie over jezelf hebt verkregen kun je regie uitoefenen in je omgeving. Dat betekent niet dat jij ineens de baas gaat spelen. Het betekent uiteraard ook niet dat je ineens elke situatie op je werk van A-tot-Z kunt regisseren.

Het betekent wél dat jij uitkiest wat voor jou dermate belangrijk is dat je het zeer graag veilig wilt stellen. Net zoals een Ninja elke missie waaraan die zich heeft gecommitteerd hoe dan ook voltooit. Dat betekent dat jij heel zelfbewust uitkiest wat je gaat veiligstellen. En wat dus niet! Dat onderscheid is cruciaal. Want zoals elke Ninja weet: overal zijn = overal zwak zijn. Dus verleg je focus naar dat wat er daadwerkelijk voor jou toe doet.

Zo Word Je Evenwichtig Door Rationele Effectiviteit.

De Ninja gebruikt Rationele Effectiviteit in de eerste plaats om het hoofd koel te houden bij allerlei gebeurtenissen en omstandigheden waarmee die wordt geconfronteerd. Belangrijk omdat de eigen aandacht zo min mogelijk moet worden verstoord. Dit is wezenlijk voor de Ninja Mindset: wie zich telkens maar druk maakt kan geen missies voltooien. Kalm blijven dus! Maar tegelijk ook alert. Want al schermt de Ninja de eigen aandacht meedogenloos af, dat betekent niet dat die oogkleppen op heeft.

De Ninja gebruikt Rationele Effectiviteit ook om de eigen zelfkennis te vergroten: door je eigen gedachten te toetsen aan feiten, logica en doelen krijg je meer inzicht in hoe je denkt. Je leert in wat voor situaties je het moeilijk vindt om je kalmte te bewaren zodat je daar van tevoren bedacht op kunt zijn. Je zult dat soort situaties steeds makkelijker gaan herkennen, waardoor het steeds beter lukt om evenwichtig te blijven.

Onafhankelijk, Evenwichtig en Resoluut op naar persoonlijk leiderschap!

We zijn druk. We worden overspoeld door taken, informatie en behoeften van anderen. Je kunt je telkens aanpassen aan die drukte, maar in feite neem je dan een afwachtende houding aan. Je zet je elke dag weer schrap voor wat er komen gaat en past je erop aan. Dat is knap, maar betekent nog niet dat je veiligstelt wat jijzelf werkelijk belangrijk vindt: je hebt geen regie.

Als Productiviteits Ninja leer je dat er twee smaken zijn in het leven: je pakt de regie of wacht af. Als je de regie pakt schep je tal van momenten waarop je het besef hebt te slagen. Zodat je ervaart dat dingen door jóu in gang kunnen worden gezet, door jóu kunnen worden gecreëerd en door jóu kunnen worden uitgebouwd en veiliggesteld.

Je leidt jezelf en wacht niet in spanning af wat er nu weer gaat gebeuren. In deze training leer je te stoppen met afwachten door de regie te pakken zoals een Productiviteits Ninja dat doet.  Onafhankelijk, Evenwichtig en Resoluut op weg naar persoonlijk leiderschap!

Leer hoe persoonlijk leiderschap werkt en zet jezelf in de actiemodus!

Mensen hebben vaak het gevoel dat zij worden geleefd. De dag zien door te komen is dan al een hele prestatie. Ondertussen wordt wat zijzelf belangrijk vinden niet veiliggesteld. Dat komt doordat hun aandacht naar buiten is gericht: andere mensen en taken krijgen telkens voorrang en dat voelt bovendien als onvermijdelijk. Wat zijzelf werkelijk belangrijk vinden sneeuwt in de tussentijd onder. Dat veroorzaakt ontevredenheid.

Als Ninja wil je niet geleefd worden! Je vindt het maar niks om je de hele dag te moeten aanpassen aan anderen. Of telkens braaf to-do lijsten af te vinken. In plaats daarvan wil je eigenaarschap ervaren bij wat je aan het doen bent. Daar krijg je tenminste energie van.

Dus leren we je onafhankelijk te denken, zelf te kiezen hoe je reageert op gebeurtenissen en omstandigheden, opnieuw te ontdekken wat jijzelf graag zou zien dat er nu eens gebeurt. En hoe het lukt om daarbij het heft in eigen handen te nemen, grenzen te stellen aan de impact van anderen en waarde toe te voegen op een manier die bij jou past.

 

Een 6 weeks programma voor controle, overzicht en grip op je werk.

Voel je je gestrest, overweldigd of overwerkt? Op zoek naar motivatie, structuur, overzicht en grip op je werk? Wil je een betere balans tussen werk en privé? Wil je van onze productiviteits experts leren hoe je werk kunt opleveren en uit voeren? In het programma helpen we je in 6 weken met het transformeren van je productiviteit, het terug krijgen van de controle en het werken vanuit momentum en flow… en nog veel meer!

Onze Productiviteits Ninja® zal jou en je team door een aantal basisbeginselen van het boek ‘Zo Word Je Een Productiviteits Ninja’ heen leiden. We helpen je direct met de implementatie om dit gelijk in de praktijk te brengen. Zo leer je nieuwe gewoontes aan die je structuur, overzicht en controle zullen opleveren. We zullen ook ingaan op de wat meer subtiele, menselijke elementen die onze productiviteit in de war gooien of ons stress bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan hoe uitstelgedrag kan worden overwonnen, hoe we aardiger tegen onszelf kunnen zijn maar ook hoe we dingen die buiten ons werk spelen kunnen managen.

Effectieve Team Communicatie Voor Een Krachtige Samenwerking

Tegenwoordig maken wij tijdens ons werk gebruik van meerdere platformen waarmee wij communiceren. Dat is best complex, uitdagend en levert ons stress op. Het is tijd om onszelf de vraag te stellen: ‘Hoe moeten wij hiermee omgaan en wat zijn de regels?’.

Van e-mail en Slack tot Teams, Whatsapp en project management apps. Het is verwarrend en frustrerend om te weten welke van de vele tools en kanalen je moet gebruiken voor effectieve en efficiënte communicatie. De uitpuilende inboxen zijn overweldigend en hebben daadwerkelijk een negatieve impact op ons welzijn en de werk-privé balans. Duidelijkheid in de communicatie is een essentieel onderdeel van de bedrijfscultuur en het is van fundamenteel belang hier scherp op te blijven.

In deze training stellen we het team in staat om de rol te begrijpen die communicatie hier in speelt. Niet alleen om je beste werk te kunnen doen, maar ook voor het creëren van een positieve cultuur waarin krachtige samenwerking en duidelijke communicatie centraal staat.

EMPOWER YOUR TEAM. RECLAIM YOUR TIME.

Did you know that by optimizing the way your people delegate, you can build an organisation of thinkers?

Join Hayley Watts, where she’ll be discussing how delegating and doing it brilliantly empowers your team members to think and to problem-solve in new and innovative ways.

 

99 percent of our participants say our workshops will have a positive impact on their productivity
we have 5 star average customer reviews on Google

UNSTICK YOUR PRODUCTIVITY AND GET BACK ON TRACK!

Are you stuck with your productivity? Is there something in particular you can’t overcome? Need a bit of guidance to get yourself back on track?

Come along to Unstick your Productivity with Graham Allcott, where he’ll help you unstick yourself and solve your productivity woes there and then.

You can either let us know below what you’re stuck with and Graham will help live, or register and come along armed with your stucks.

Let’s do this together!

we have 5 star average customer reviews on Google

AVOID DISTRACTION. LEARN TO CONCENTRATE. GET SOME STUFF DONE.

Do you struggle to focus?

Know you have a lot to do but can’t seem to avoid distractions?

Join our Productivity Ninja Matthew Brown for this free webinar, where he’ll help you to concentrate and actually get some work done for once.

94 percent of our participants recommend our workshops!
we have 5 star average customer reviews on Google

Bekijk ons volledige aanbod...

...Of selecteer een categorie

Aandachtsmanagement

Productiviteit Tools

Persoonlijk Leiderschap