Zeg nee tegen uitslapen!

Als ik je één extra uur per dag zou aanbieden, waar zou jij dat uur dan aan besteden? Misschien ben je net zoals ik en zou je graag elke ochtend langer in bed willen blijven liggen. Maar ik wil je er graag van proberen te overtuigen om dat extra uur op een meer productieve wijze te gebruiken. Ook al herinneren we je er vaak aan dat het belangrijk is om voldoende slaap binnen te krijgen, geloven we ook dat iedereen datgene zou moeten doen waar ze van genieten en waarmee ze hun vaardigheden kunnen verbeteren, bij voorkeur hun Productiviteits Ninja vaardigheden natuurlijk. De activiteit hangt helemaal van jou af en het maakt niet uit of je nu wilt lezen, koken of simpelweg uit het huis wilt zijn door een wandelingetje te maken. De waarheid is dat de meesten van ons één extra uur zouden kunnen vinden als we ons productiever zouden gedragen. Denk aan alle tijd die je in bed doorbrengt terwijl je je sociale media aan het bekijken bent. Waarom zou je in plaats daarvan die tijd niet gebruiken om jezelf te verbeteren?

Het team van Expert Home Tips creëerde een Infographic met vijf geweldige dingen die je kunt doen met je extra uur. Of het nu gaat om ontspanning of om het bevorderen van het moreel, het werkt in jouw voordeel om elke dag tijd opzij te zetten voor het ontwikkelen van je talenten en om datgene te doen waar je van geniet.

Mocht het zo zijn dat de activieiten die onderaan staan je niet echt bevallen, dan kun je nog steeds je ochtendroutine aanpassen, een groot ontbijt hebben of dat extra uur gebruiken om naar Time Management Workshops te kijken die je in de toekomst zou kunnen bijwonen.

Wat zeg je ervan? Ga je de uitdaging aan? We dagen je uit om ervoor te gaan!

Door Miles Singleton