Thuis op vakantie

We genieten er allemaal van om naar nieuwe bestemmingen te reizen en om nieuwe dingen te ervaren. Onze Productiviteits Ninja’s moedigen dit zelfs aan! Het geeft je namelijk de kans om afstand te nemen van je werk en om tijd door te brengen met de mensen waar je van houdt. Daarnaast staat het je ook toe om te ontspannen en om je batterij weer op te laden, zodat je nog productiever weer aan de slag kunt gaan na je vakantie. Maar moet er echt een verre reis gemaakt worden om deze voordelen te kunnen ervaren?

Het team van Pound Place gelooft dat je de vreugde van een vakantie kunt nabootsen in je alledaagse omgeving. Het onderzoeksproject dat ze om die reden hebben uitgevoerd, bevestigde deze aanname en toonde daarnaast aan dat het zelfs op een simpele manier gedaan kan worden. De infographic in dit artikel geeft de resultaten van het onderzoeksproject weer en laat zien wat de pragmatische oplossingen kunnen zijn. Ontspan en ervaar de voordelen van een vakantie, zonder daar ver voor te hoeven reizen.

Als je graag tijd wilt vrijmaken om nieuwe dingen te ervaren in jouw eigen omgeving of een andere omgeving, dan kan onze time management workshop je daar misschien mee van dienst zijn.

Waar geniet jij nou het meeste van wanneer je op reis gaat? Laat het ons weten door onderaan een opmerking te plaatsen of tweet ons via @thinkprodNL

Door Miles Singelton