Productief ondanks weerstand!

Soms kun je al kippenvel krijgen wanneer je aan je werk denkt. Je hebt er geen zin in, je bent in mentaal opzicht er niet op voorbereid en je zou het liefst de dag in bed doorbrengen. Iedereen heeft weleens dagen waarin ze zichzelf moeten dwingen om in de ‘werkmodus’ terecht te komen, ondanks de drang om het niet te doen. Als je dit nog nooit ervaren hebt willen we graag jouw geheim weten! Degenen die dit wel al meegemaakt hebben moeten manieren vinden om moed te verzamelen, zodat ze de moeilijke/zware taken te lijf kunnen gaan en de kikkers kunnen opeten.

We hebben allemaal weleens last van uitstelgedrag, sommigen meer dan anderen. We zijn mensen, geen superhelden. We hebben onze goede en slechte dagen. Voel je daarom niet schuldig wanneer je een dag hebt dat je niet gefocust of productief bent. Probeer in plaats daarvan opzoek te gaan naar een oplossing. Gelukkig heeft het Microsoft Training team 11 geweldige tips op een rijtje gezet die je kunnen helpen.

Als Productiviteits Ninja’s zijn we er om je te helpen je taken effectiever en efficiënter te beheren. Vooral de moeilijke/zware taken! Wil je graag je werkmethode verbeteren en meer, nog sneller, gedaan krijgen? Bekijk dan ons workshop assortiment eens!

Hoe ga jij moeilijke/zware taken te lijf? Laat het ons weten door onderaan een opmerking te plaatsen of Tweet ons via @thinkprodNL.

Door Miles Singleton